Kan jeg nøjes med mobildata som internet?

Kan jeg nøjes med mobildata som internet?

Står du ved en skillevej, og skal du til at finde ud af, hvad du vil have af internet fremover, overvejer du måske bare at nøjes med mobildata fra din telefon som eneste kilde. Men er det en god idé? Hvilke fordele og ulemper er det ved at gøre det på den måde?

Det dykker vi ned i her, hvor du bliver klogere på, hvordan du finder det rette abonnement, hvis du gerne vil have fri data, og hvordan du sparer penge på dit kommende mobilabonnement. Sammenlign mobilabonnementer her, hvis du vil springe direkte til valg af udbyder.

Derfor skal du vælge mobildata som eneste internetkilde

Hvis vi starter ud med at kigge på, hvorfor du skal vælge mobildata som eneste internet, er det blandt andet perfekt for dig, der ikke er PC bruger.

Bruger du al din tid på din mobil, er der ingen grund til at have kablet bredbånd i huset. Du kan stadig streame løs med mobilt bredbånd, så du skal ikke være bange for, du ikke kan bruge Netflix.

Rejser du meget, og er du ikke tit hjemme, kan det også være smart bare at have mobildata som internet. Med fri data på din mobil skal du ikke være bange for at løbe tør, og du slipper for at  betale yderligere 250-500 kroner om måneden for at have bredbånd også.

Derfor skal du IKKE vælge mobildata som eneste internet

Du skal ikke vælge mobildata som eneste internet, hvis du eksempelvis gamer meget. Gaming kræver en stabil og sikker forbindelse for at spille optimalt.

Vil du have mega hurtigt internet, er mobildata heller ikke vejen at gå. Så er det bedre at vælge noget fibernet i din bolig. Med mobildata kommer du ikke op i nærheden af den hastighed, du kan få med kablet internet.

Bor I flere i husstanden, kan det også være smart ikke at vælge mobildata som eneste kilde til net, da det kan være praktisk for de øvrige beboere at kunne komme på nettet, når du ikke lige er der til at dele dit hotspot med dem.

Sådan sparer du penge på dit kommende mobilabonnement

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv at finde et billigt mobilabonnement, kan du tage et kig på Duka telefoni. Her får du virkelig meget for pengene.

Det er også en god idé at sammenligne priser på dit nye abonnement, så du kan finde frem til det sted, der kan give dig den billigste pris på fri data. Det behøver ikke at være dyrt at få fri data med i dit abonnement, men det kræver lige, at du finder frem til den rette udbyder, der kan tilbyde dig det.