Sådan bliver du en rigtig gamer

Sådan bliver du en rigtig gamer

Har du en drøm om at komme i gang med at game, og dermed også blive en vaskeægte gamer, kan vi her hjælpe dig godt på vej.

Til at starte med er det dog et godt tip ikke at bruge alle dine sparepenge på udstyr, før du er sikker på, at denne nye livsstil er noget for dig. På den måde har du også stadig penge tilbage til at købe årets Georg Jensen vandkande, hvis du endnu ikke har fået købt den.

Det gælder om at købe en god gamer maskine

For det første handler det jo om at have den rette maskine. Og dette inkluderer ikke nødvendigvis en computer, hvis du nu har mere lyst til at game på en konsol. Så kan du i stedet vælge at bruge dine penge på en Playstation eller en Xbox, hvis du er mere til at game på en konsol foran fjernsynet i stedet for at sidde foran en computer. Det er jo langt hen af vejen en smagssag. Vælger du en PC, handler det om at vælge den helt rette maskine med de rette specifikationer.

Find cool udstyr til den seje gamer

Når du skal i gang med at game, gælder det jo også om at have en række udstyr, så du ikke kommer til at gå ned på gear. Her er det blandt andet vigtigt at få dig et godt tastatur, så du ikke skal sidde og game med et keyboard, der er mere egnet på et kontor end på et gamer værelse. Du skal også have dig en fed gamer mus, og så kan det være godt med et solidt gamer headset, så du kan snakke med dem, du spiller med online.

Gå på opdagelse i den enorme mængde af spiltitler på markedet

Når du har fået købt det rette udstyr, skal du jo i gang med at finde ud af, hvad du gerne vil game. Der er jo tusindvis af spiltitler på markedet, og hver dag bliver der udgivet nye titler, som du kan kigge nærmere på. Spiller du på en PC, kan det være en god ide at hente Steam ned på din maskine, da du her finder en enorm mængde af spil, herunder bl.a. nogle af de mest populære spil på markedet. Med Steam på din computer, skal du ikke være bange for, at du løber tør for spil lige foreløbigt.