3 IT mærker som du bør kende

Der findes utrolig mange forskellige IT mærker – og hvilket skal du vælge? I denne artikel vil vi introducere dig for 3 forskellige mærker, som passer til 3 forskellige behov.

Hvilket behov har du?

Før du vælger, hvilket IT mærke du skal investere i, er det en god idé at overveje, hvilke behov du har. Hvilken branche er du i? Hvor tunge softwares kører I med? Stil dig selv en masse spørgsmål og find deraf ud af, hvilke IT behov I har.

Apple: De smarte designs

De fleste af os kender efterhånden Apple. Men hvad er fordelene ved at vælge Apple? Der er såmænd mange! Først og fremmest vil vi fremhæve muligheden for at synkronisere alle Apple produkterne med hinanden. Det kan være en stor fordel samt meget tidsbesparende for vedkommende, som benytter Apple produkterne.

Yderligere er Apple produkter til kontoret kendt for at holde i meget lang tid. Det betyder altså, at man hurtigt får værdi for pengene ved en investering som denne.

Foruden holdbarhed og synkronisering, er Apple på toppen, når det handler om moderne designs. Måske var det præcis dette, som gjorde, at mange forelskede sig i Apple produkterne til at starte med!

HP: Til de professionelle

HP er et andet mærke, som du absolut må kende til – og der er såmænd også mange fordele ved at vælge HP produkter til dit kontor.

HP har specialiseret sig i at udvikle IT udstyr til professionelle – og dette til en fair pris. Yderligere er HP produkter kendte for at holde i meget lang tid, hvilket hurtigt kan blive fordelagtigt, når man indkøber IT til et kontor. Der er nemlig ikke noget værre end at skulle investere i nyt IT udstyr i tide og utide!

Logitech: Det billige alternativ

Til slut vil vi nævne populære Logitech. Logitech producerer meget forskelligt udstyr til kontorer – herunder også tastaturer, computermuse, headsets og lignede. Man kan næsten ikke have opholdt sig på et kontor, uden at man også har set Logitech mærket!

En af de større fordele ved Logitech er prisen. Den er uden tvivl til at betale, hvilket gør Logitech nem at vælge – specielt også for startup virksomheder, hvor pengene ikke hænger på træerne. Foruden at prisen ofte er billig, er der heller ingen tvivl om at Logitechs produkter holder længe. Normalt ser man en billig pris som en indikator på, at udstyret heller ikke holder særlig længe. Det er dog sjældent tilfældet med Logitech.