Den forretningsorienterede a-kasse

Vi danskere kan være stolte af vores a-kasse system, fordi det er med til at skabe sikkerhed for alle på arbejdsmarkedet i Danmark. En af de danske a-kasser hedder Business Danmark, og her lægges fokus på salg, marketing og rådgivning.

Medlemmerne i Business Danmark

Noget af det allerbedste, du kan gøre for dig selv, når du træder ind på arbejdsmarkedet, er at blive medlem af en a-kasse.

Business Danmark tager imod alle med åbne arme. Dette inkluderer alt fra studerende til selvstændige erhvervsdrivende. Alle har som udgangspunkt noget at vinde i Business Danmark. Men den gruppe, der i højest grad vil kunne få noget ud af denne a-kasse og fagforening er folk der arbejder indenfor salg, marketing og rådgivning.

Denne a-kasse er fremadskuende og har indblik i og forståelse for hvor stor en udfordring det kan være at skulle præstere optimalt i den digitale og kundeorienterede verden, vi lever i.

Prisen for medlemskabet

Hvis du gerne vil være medlem i Business Danmark kan du enten tilmelde dig på egen hånd inde på hjemmesiden eller ringe til a-kassen og få hjælp til indmelding.

Prisen for medlemskabet er 167 kroner om måneden. Vi danskere elsker at tilbudsjage, men vi kan ikke finde noget bedre tilbud end dette. Fordi Business Danmark er den eneste a-kasse og fagforening i hele landet, som der har specialiseret sig og som har sit fokus på salg og marketing.

De mange fordele ved medlemskabet

Inde på https://www.haabetshus.dk/business-danmark/ er der mere information om de mange medlemsfordele, der er at finde i Business Danmarks a-kasse og fagforening.

  • Lønsikring: hvis ens arbejdssituation gør, at der er brug for en højere lønsikring end blot 18.000 kroner månedligt, er der hos Business Danmark mulighed for at udvide sin lønsikring. Dette betyder, at der er potentiale for at sikre sig for op til 40.000 kroner om måneden eller det, der svarer til 90% af den løn, medlemmet i forvejen modtager hver måned
  • Arrangementer: alle Business Danmarks medlemmer får i løbet af hele året invitationer til forskellige arrangementer. Her coaches der i forskellige aspekter af arbejdslivet. Dette kan eksempelvis være marketing, ledelse, hvordan du skaber netværk eller bruger dit kropssprog.
  • Juridisk service: der er mange ting ved det danske arbejdsmarked, der kan forvirre os danskere. Derfor er det godt at have juridisk service i baghånden, hvis du skulle komme ud for en kringlet situation. Business Danmark tilbyder hjælp og vejledning til diverse sager.