Gaming computere hitter som konfirmationsgaver

Gaming computere hitter som konfirmationsgaver

Har du fået skrev sang konfirmation, er der styr på talen, og er der booket et lokale til festen, kan det være, du snart skal i gang med at finde ud af, hvad du skal give til konfirmanden i gave.

Der er jo meget at vælge imellem, når du skal finde den perfekte gave. Men er konfirmanden glad for at game, kan du jo overveje at give en gaming computer. Det er en gave, der hitter mere og mere til konfirmationer.

Hvilke spil skal den kunne trække?

Dog kan det være en god idé at lave lidt forarbejde, inden du bare køber den første og bedste computer, du kommer forbi. For det er jo vigtigt at vide, hvilke spil den skal kunne trække, så du kan købe den helt perfekte maskine.

Der er jo mange modeller at vælge imellem – nogle bedre end andre naturligvis. Men spiller konfirmanden ikke mange krævende spil, er der jo ingen grund til at købe den stærkeste maskine på markedet. Her kan en billigere model måske sagtens klare jobbet.

Husk at købe gaming udstyr ved siden af

Det kan også være en god idé at kigge lidt på udstyr ved siden af maskinen. Du kan blandt andet vælge at købe en gaming stol, et gaming tastatur eller mus, eller du kan vælge at købe en musemåtte, en skærm eller hvad der nu kan være brug for.

Der er masser af udstyr at køb ved siden af, som du også kan købe i samme omgang. Det behøver ikke at koste så meget igen, og det kan virke som et godt supplement til maskinen. Måske kan du også købe udstyret som gave, hvis du ved, at konfirmanden allerede får en maskine af nogle andre.

Tjek om andre giver det samme

Og apropos det med at få en maskine af andre, kan det være en god idé at tjekke op på, om der er andre gæster, der har tænkt sig at købe en gaming computer i konfirmationsgave, inden du vælger at bruge en del tusinde kroner på at købe en maskine.

Det vil jo være ærgerligt, hvis der er to gæster, der har valgt at købe en dyr gaming computer til konfirmanden. Selvom det er fedt at få en gaming computer, kan du jo ikke rigtig bruge to maskiner på en gang. Så er det bedre lige at få det koordineret, så du evt. kan nå at finde på en anden gave.

En gaming computer behøver ikke at være dyr

Du skal ikke være bange for, at det behøver at stå dig i mange penge, hvis du gerne vil købe en fin gaming computer. Faktisk kan du for ganske få tusinde kroner nu om dage nemt finde en fin nok maskine, der kan klare langt de fleste spil.

Spiludviklerne er også gode til at lave spil nu om dage, der ikke kræver nær så meget for at kunne køre. Så spiller konfirmanden eks. bare CS:GO eller League of Legends, kræver det ikke nær så meget power, som hvis der spilles de nyeste spil med detaljeret grafik.