Lån penge på internettet

Udbredelsen af internettet har åbnet op for en masse nye muligheder. Dette gælder også inden for lån. Nu er banken nemlig ikke mere den eneste institution du kan besøge, hvis du mangler penge.

Hvad end du kalder det internetlån, kviklån, onlinelån eller noget helt fjerde, så er en ting sikkert. Lån er i dag nemmere og mere tilgængelige end de før har været. Du behøver ikke længere skulle igennem en lang kø af papirarbejde eller have haft en stabil indkomst i årevis, for at kunne tage et mindre lån.

Krav til internetlån

Som nævnt er kravene langt mere lempelige, hvis du foretager et lån på internettet end hvis du gør det samme i banken. Dette betyder også, at ventetiden på at dit lån tjekker ind på kontoen er langt kortere, nøjagtig som lånetiden gerne er det.

Det betyder dog ikke, at der ingen krav overhovedet er forbundet med et internetlån. Kravene varierer lidt mellem låneudbyderne. Som oftest skal du være 21 år, have dansk adresse, et dansk CPR-nummer og NemID.

Foruden dette stiller de fleste som krav, at du ikke er en del af RKI-registreret. Dette er et register, der er besiddelse af navnene på danskere, der ikke betaler deres lån.

Overvejelser inden et lån

Før du træffer en hver vigtig økonomisk beslutning, er det dog en nødvendighed, at du har tænkt beslutningen godt i gennem. Internetlån er perfekt til kortfristede lån på et mindre beløb relativt set. Hvis det lån du ønsker at foretage, er af større karakter, bør du nok overveje om ikke det af gå i banken er en bedre mulighed.

Ligeledes hvis du er studerende og det kniber med at få tingene til at hænge sammen, kan det være at et studielån i højere grad er vejen frem.

Såfremt det lån du ønsker at foretage, er af mindre karakter, er et internetlån dog en rigtig glimrende mulighed.

Sådan gør du

Hvis du har tænkt ovenstående i gennem, og har besluttet dig for, at et internetlån er vejen frem, er det ret simpelt herfra.

Start med at skabe dig et overblik over de forskellige lånemuligheder der er på internettet. Der findes mange forskellige låneudbydere med varierende krav, renter og tilbud til dig.

Du kan med fordel forsøge dig hos flere låneudbydere. Dette både forbedrer dine muligheder for at blive godkendt, og gør det nemmere at sammenligne direkte.

Du skal som regel bruge NemID, dine seneste lønsedler og årsopgørelser når du søger. Herfra er det bare at vente, og forhåbentlig bliver du godkendt i løbet af få minutter.