Saml dine lån, så det giver mening for dig

Hvis du er én, som tager mange lån, kan det godt være, din økonomi er en smule uoverskuelig. Lav en forandring på det, og få samlet dine lån et sted.

Gør det uoverskuelige overskueligt

Måske er du ikke lige den største IT-person og har mindre problemer med computer og alt det andet. Eller måske er du en IT-person og har styr på din teknik, men har måske lidt rod i andre ting. Men der er ingen undskyldning for at have det i dine lån.

Et ordsprog lyder; ”et rodet sind har et rodet skrivebord”. Så få styr på noget af rodet. Det er heller ikke engang besværligt. Find en online bank, som tilbyder samlelån og få dem til at hjælpe dig med at samle dine lån. Når du har alle dine lån samlet et sted, vil de pludselig føles som et enkelt lån og så bliver de straks meget mere overskuelige at betale tilbage.

Man siger normalt, at man skal lade være med at springe over hvor gærdet er laves. Men der er heller ingen grund til at gøre ting mere besværligt for dig, når du har en løsning på at gøre det mindre besværligt.

Digitaliseringen når den er bedst

Mange ser digitaliseringen som et skræmmende fænomen. Det er en længere debat, som har sine værdige for og imod punkter. Men dette er et af de gode tilfælde. Dette er et af de tilfælde, hvor vi tager noget lidt besværligt i den virkelige verden og digitaliserer det, så det bliver enklere og mindre anstrengende.

Det er meget normalt, at du har fået samlet dig en del låneaftaler i sin tid, mens du voksede op. Det er der mange danskere, som gør. Så er du så heldig i dag, at du nu kan tage alle disse uoverskuelige aftaler af lån og få dem samlet et enkelt sted. Det vil blandt andet fjerne en del af renterne og gebyrerne, og så har du pludseligt flere penge mellem hænderne om måneden.

Når der er nemme løsninger derude i dag, er det næsten ærgerligt ikke at gøre sig brug af dem.