Lav din egne smykker og sælg dem på bagagerumsmarkeder

Lav din egne smykker og sælg dem på bagagerumsmarkeder

Er du glad for at sælge blandt andet smykker og tøj på bagagerumsmarkeder, har vi her samlet en liste over praktiske brugte biler, du kan bruge til lige netop det formål.

Selvom bagagerumsmarkeder ikke er lige så udbredt i Danmark som i andre lande, herunder bl.a. England, er det stadig et fænomen, der holder ved, og som har sine faste gængere.

Når du skal til et bagagerumsmarked, skal du have plads til det, du nu engang vil sælge, samt praktiske ting som borde, prisskilte osv.

Derfor er det vigtigt at have en praktisk orienteret bil med et godt og stort bagagerum, der kan indeholde alle dine varer.

Sælg det du selv har produceret

Hvis du gerne vil tjene nogle ekstra penge ved siden af dit arbejde, eller du bare har lyst til at teste dine evner af som smykkemager, er bagagerumsmarkeder et rigtig godt sted at teste dine produkter på.

Her skal du ikke ud og investere i en stor butik eller en fast stand på et kræmmermarked, før du kan teste, hvor godt dine smykker sælger.

Det er dog en god idé at have et relativt bredt varelager, inden du tager på marked med dine smykker. For har du blot et par stykker, fylder det jo ikke meget eller trækker mange interesserede øjne til.

Pak bilen praktisk

Det kan også være, du gerne vil have andet med end bare dine smykker. Det er der i hvert fald mulighed for, hvis du gerne vil købe en plads på et bagagerumsmarked.

Derfor er det en god idé at pakke bilen ordentligt, så du får plads til det hele, og så du kan finde det hele igen, når du skal pakke ud.

Kaster du bare alle dine smykker ind sammen med det tøj, du måske også vil sælge, tager det lang tid at få styr på dine varer igen, når du skal sætte op.

Så få det hele ind i bilen i et system, der gør det nemt for dig at pakke det hele ud og sætte det op, når du kommer frem til markedet.

Husk eventuelt på at lægge bordene ind til sidst, hvis du skal bruge borde, så du kan få dem ud først. Ellers skal du grave ned under alt tøjet og smykkerne, inden du kan få bordene ud.

Tag på marked på en praktisk bil

For at gøre det nemt for dig selv at tage på bagagerumsmarked, er det en god idé at anskaffe en bil, der rent faktisk også kan være noget i, hvis du ikke allerede ejer sådan en.

Der er mange gode praktiske brugte biler på markedet. Gå efter et stort bagagerum, og sørg for at de eventuelle bagsæder kan lægges ned, hvis det bliver nødvendigt.

Så skal du bare have lavet dine smykker, og så er du ellers klar til at tage på bagagerumsmarked.