5 serier du ikke må gå glip af

5 serier du ikke må gå glip af

Hvis du savner noget ny underholdning, har vi her et par tips til serier, som du kan sætte på. Fælles for dem alle sammen er, at de findes på streamingtjenester, der er tilgængelige i Danmark. Derudover har vi kun taget serier med, der er afsluttet, og som har fået utroligt gode anmeldelser undervejs.

Dexter

Den første serie, vi har taget med, er den amerikanske Dexter, der handler om seriemorderen og kriminalteknikeren af samme navn. Men Dexter Morgan lader som udgangspunkt kun sin tørst gå ud over andre mordere. En fantastisk thriller- og krimiserie på i alt otte sæsoner.

Den ligger lige nu tilgængelig på HBO Nordic.

Sons of Anarchy

Den næste serie, som vi klart kan anbefale at kaste dig over, er Sons  of Anarchy. Her følger vi motorcykelbanden af samme navn i deres kamp om teritorie, våben- og narkohandel. Hovedpersonen er Jax Teller, og alle syv sæsoner tager udgangspunkt i Jax’ synsvinkel.

Serien kan lige nu ses på Netflix.

Breaking Bad

Breaking Bad er, ligesom de to forrige, også en serie fra USA. Her har du fem sæsoner, du kan kaste dig over, og hvis det ikke er nok, kan du også fortsætte med spin-off serien Better Call Saul. Vi følger en kræftramt kemilærer ved navn Walter White i sin kamp om at tjene penge nok til sine behandlinger.

Den kan også findes på Netflix.

Game of Thrones

Den fjerde serie på listen her er nok en af de største serier, der nogensinde har rullet over skærmen. Game of Thrones lancerer sin sidste sæson i april 2019, så hvis du endnu ikke har set historien om Stark, Lannister og alle de andre, er det på tide.

Serien finder du på HBO Nordic.

Suits

Sidst, men ikke mindst, har vi også et godt bud til dig, der ikke er til krimi eller fantasy, men som bare gerne vil se en roligere serie, hvor dramaet opstår i og udenfor retssalen. Suits er en advokatserie, hvor vi følger Mike Ross og Harvey Spector i kampen om retfærdighed.

Den finder du også på Netflix.

5 serier du ikke må gå glip af
5 serier du ikke må gå glip af