3 fordele ved at bestille din ferie i god tid

3 fordele ved at bestille din ferie i god tid

Når du skal bestille din ferie, kan det være en rigtig god idé at bestille den i god tid. Faktisk kan der være op til flere fordele ved at hurtigt ude, når du skal vælge din næste ferie. Tre af dem kommer vi ind på her, så du måske er mere frisk på at være på forkant, når den næste ferie skal bestilles.

Alle vores tips kan bruges, uanset om du skal på sommerferie, vinterferie, eller bare vil på en weekendtur til en storby.

Billigere priser

En af de primære fordele ved at være hurtig til at booke din ferie er, at du typisk vil kunne spare en del på din samlede pris.

Køber du eksempelvis din sommerferie om vinteren, kan du finde rigtig mange fine besparelser på utroligt mange afgange og hoteller.

Jo tættere du kommer på din ønskede afgang, desto højere priser vil du typisk også opleve. Vil du gerne købe en ferie til juni eller juli måned, vil du opleve høje priser, hvis du køber i maj måned, end hvis du bestiller i december måned året før. Så du kan spare mange penge ved at være ude i god tid.

Større udvalg

Udover at kunne spare mange penge på din rejse, uanset om du skal på sommerferie, vinterferie, efterårsferie mv., kan du som regel også finde et langt større udvalg af rejser, hvis du booker god tid i forvejen.

Jo tættere du er på afrejsedatoen, desto færre afgange vil du kunne finde tilgængelige, da mange andre har booket rejserne før dig.

Så hvis du booker med kort varsel, vil du kun have adgang til de afgange, som alle andre ikke har været interesseret i. Er du ude i god tid, kan du som regel være heldig at blive førstevælger.

Nemmere at få ferie

Sidst, men ikke mindst, er det også nemmere for dig at få lov til at holde ferie i den ønskede periode, hvis du søger om det i god tid.

Er du eksempelvis ansat på en lille arbejdsplads, kan det være svært for chefen at få skemaet til at gå op, når alle de ansatte lige pludselig vil holde ferie på samme tid.

Så hvis du er hurtigt ude med dine ønsker, er der også stor sandsynlighed for, at du får dine ønsker godkendt, og dermed kan du altså tage afsted på en velfortjent ferie.

3 fordele ved at bestille din ferie i god tid
3 fordele ved at bestille din ferie i god tid